SandyStation, de nieuwe held in jouw klaslokaal

Jouw keuze voor een leven als leerkracht was zo gemaakt. Je houdt van kleine wijsneuzen en brengt ze vol enthousiasme wat bij. Maar laten we eerlijk zijn. Lesgeven aan kinderen in 2020 is allesbehalve appeltje-eitje. Er is tegenwoordig zoveel technologie beschikbaar. Een boek heeft eindeloos concurrentie en er bestaat altijd wel een ‘coolere’ app.

De dagen waarop je volhardend pogingen doet de aandacht van je klas erbij te houden, zijn voorbij met SandyStation. Breng je leerlingen wat bij over geografie door verschillende zintuigen te stimuleren; een bewezen manier om effectief iets te leren. SandyStation is interactief, leerzaam en zal ongetwijfeld de nieuwe held van je klaslokaal worden.

Wat is SandyStation?

Een zandbak op zichzelf is al leuk. Maar combineer er eentje met een 3D-camera en een projector en je kunt je verbeelding pas echt op hol laten slaan. En dat is nou precies waar SandyStation voor staat.

Met SandyStation breng je een compleet ecosysteem in je klaslokaal, die door jouw leerlingen bekeken, aangeraakt en zo ontdekt kan worden.

Een kronkelende rivier vol bochten heb je met een paar vegen gemaakt. Graaf een meer die met elke schep dieper volstroomt. Of zoek het hogerop met puntige bergtoppen. Maak er een vulkaan van door een gat in de top te slaan en bekijk hoe de uitbarsting over het oppervlak glijdt.

Betrek je klas spelenderwijs bij het leren van map contouren, in plaats van ze er alleen maar over te vertellen.

De Interactive Globe toevoeging

<